Leksykon Makaron, Składniki, Podawanie, Przepisy. TOBIAS PEHLE

Dostępność: na wyczerpaniu
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 9,95 zł 9.95
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 23823
Pin It

Opis


Nie tylko dla wielbicieli kuchni włoskiej! Liczne informacje o makaronie - jego znaczenie we włoskiej kuchni, historia i związane z nią ciekawostki. Doskonałe rady, jak przygotować domowy makaron. Opis najpopularniejszych rodzajów makaronów. Wskazówki dotyczące gotowania, podawania, jedzenia i przechowywania makaronu. Klasyczne przepisy, regionalne specjalności, gatunki makaronu z całego świata.


WYDAWNICTWO: Olesiejuk

MIEJSCE WYDANIA: Ożarów Mazowiecki

ROK WYDANIA: 2009

LICZBA STRON: 299

OKŁADKA: twarda

STAN: bardzo dobry

ISBN: 9788376260631

Uwagi: czarne plamki z tyłu okładki, odcisk palca z tyłu książki

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium