Koszyk

Twój koszyk jest pusty

antykwariat katakumbus

Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska dla początkujących. MAŁGORZATA CAPRARI

Cena 8,80 zł
Za zakup produktu otrzymasz 1 pkt.
Dowiedz się więcej o programie lojalnościowym.
Dostępność:
tymczasowo niedostępny
Czas wysyłki: 48 godzin

Kod produktu: 31578

Opis

Kuchnia włoska ma swoich wielbicieli na całym świecie. Włochy są narodem artystów, toteż na ich domowych stołach pojawiają się prawdziwe dzieła sztuki. Wykwintne dania wymagające drogich i nie zawsze łatwo dostępnych składników można przygotować od czasu do czasu, przy większej okazji, ale nie na co dzień. Włosi preferują potrawy proste i szybkie do przygotowania. Trzeba jednak przyznać, że fantazja i niebywały wprost zmysł praktyczny sprawiają, że nawet najprostsze i najbardziej oszczędne dania włoskiej kuchni są bardzo smaczne. Polska kuchnia ma także wiele do zaoferowania, i to nie tylko Polakom. Dlatego właśnie na stronicach tej książki zamieściliśmy także przepisy na rdzennie polskie dania, które można przyrządzić zarówno we własnym domu, jak i goszcząc za granicą. Większość przepisów łatwo samemu modyfikować, zależnie od tego, co akurat mamy pod ręką, i zgodnie z własną inwencją.

Dane techniczne

Książka

TYTUŁ Kuchnia włosko-polska i polsko-włoska dla początkujących
AUTOR MAŁGORZATA CAPRARI
WYDAWNICTWO Klub dla Ciebie - Bauer Weltbild-Media
MIEJSCE WYDANIA Warszawa
ROK WYDANIA 2002
LICZBA STRON 659
OKŁADKA TWARDA
ISBN 838907611X
STAN BARDZO DOBRY - minimalne ślady użytkowania
UWAGI minimalne ślady zarysowań, wgnieceń i przybrudzeń okładki, lekko przybrudzone brzegi stron

Polecane produkty