Ryby smaczne i zdrowe. HANNA SZYMANDERSKA
Opis
Książeczka prezentuje kilkadziesiąt przepisów na wyjątkowo lekkostrawne i niskokaloryczne dania. Ryby - jak powszechnie wiadomo - zawierają wiele cennych składników mineralnych, takich jak żelazo, wapń, fosfor, magnez i potas oraz witamin z grupy B. Autorka, chcąc jak najpełniej zaprezentować walory smakowe, poza szczegółowymi recepturami na potrawy, przytacza zasady postępowania przy wstępnej obróbce ryb.
Dane techniczne
TYTUŁ | Ryby smaczne i zdrowe |
AUTOR | HANNA SZYMANDERSKA |
WYDAWNICTWO | Prószyński i S-ka |
MIEJSCE WYDANIA | Warszawa |
ROK WYDANIA | 1998 |
LICZBA STRON | 96 |
OKŁADKA | MIĘKKA |
ISSN | 8371806884 |
STAN | DOBRY |
UWAGI | strony lekko powyginane od trzonu, lekko przybrudzone brzegi stron, lekko pożółkłe strony, na okładce znajdują się znaczne zabrudzenia, przetarcia, widoczne pęknięcie na grzbiecie, minimalnie pozaginane rogi |