Przejdź do głównej treści
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Darmowa dostawa
od 100zł

każdy zakup wspiera
dom magnificat

antykwariat katakumbus

Leksykon sztuki kulinarnej. MACIEJ E. HALBAŃSKI

Cena 6,50 zł
Za zakup produktu otrzymasz 1 pkt.
Dowiedz się więcej o programie lojalnościowym.
Dostępność:
tymczasowo niedostępny
Czas wysyłki: 48 godzin

Kod produktu: 27600

Opis

Leksykon zawiera bogatą wiedzę o sztuce kulinarnej, nawiązując do nauk ściśle związanych z tą dziedziną a więc gastronomii, biochemii nauki o żywieniu. Czytelnik znajdzie tu mnóstwo ciekawych i użytecznych informacji o produktach żywieniowych, używkach, przyprawach, sposobach przyrządzania mięsa, ryb, sosów, ciast, deserów, a także wiele ciekawostek o warzywach i owocach, zawartości w nich witamin i innych składników odżywczych.

Dane techniczne

Książka

TYTUŁ Leksykon sztuki kulinarnej
AUTOR MACIEJ E. HALBAŃSKI
WYDAWNICTWO Watra
MIEJSCE WYDANIA Warszawa
ROK WYDANIA 1987
LICZBA STRON 218
OKŁADKA TWARDA
ISBN 8322501064
STAN BARDZO DOBRY - minimalne ślady użytkowania - drobne rysy, zagięcia, zabrudzenia
UWAGI nieznacznie przybrudzona okładka, delikatnie zadrapany grzbiet